wtorek, 11 października 2016


KUCHNIA PEŁNA CUDÓW, A W NIEJ:


 DROŻDŻÓWKI, KTÓRYM NIE SPOSÓB SIĘ OPRZEĆ

        Jesień rozpieszcza nas różnorodnością owoców i warzyw. W naszej kuchni gościły ostatnio, wszystkim nam doskonale znane jabłka.  Czy jednak na pewno wiemy o nich wszystko? Jeśli chcecie dowiedzieć się czegoś ciekawego na ten temat, zajrzyjcie na nasz szkolny blog kulinarny "Zagotowane dzieciaki".

My jabłka wykorzystaliśmy jako nadzienie do  drożdżowych bułeczek. Każdy z Was może  upiec je w domu, a potem zabrać na wycieczkę  rowerową lub jesienny spacer po lesie. Przepis znajdziesz na blogu "Zagotowane dzieciaki".



Więcej zdjęć znajdziesz w galerii "Kuchnia pełna cudów" 
 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz