KUCHNIA PEŁNA CUDÓW A W NIEJ ŚNIADANIOWE BABECZKI
Jesień to pora roku obfitująca w smaczne owoce i warzywa, dlatego też powinny królować na naszych stołach. Nie wszystkie dzieci je lubią i często jedzą ich za mało. Za sprawą śniadaniowych babeczek znaleźliśmy doskonały sposób na dostarczenie organizmowi jednej porcji warzyw. Babeczki są znakomite i niezwykle proste w wykonaniu, stanowią doskonałą alternatywę do zwykłych kanapek. Do ich wykonania potrzebowaliśmy pełnoziarnistego chleba tostowego, wędliny drobiowej, żółtego sera, jajka i oczywiście warzyw: papryki, cukinii, pomidorka i szczypiorku. I jeszcze foremek muffinkowych lub kokilek do zapiekania. Babeczki wyszły palce lizać.
Więcej zdjęć w galerii "Kuchnia..."
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz