poniedziałek, 23 października 2017

KUCHNIA PEŁNA CUDÓW A W NIEJ ŚNIADANIOWE BABECZKI




       Jesień to pora roku obfitująca  w smaczne owoce i warzywa, dlatego też powinny  królować na naszych stołach. Nie wszystkie  dzieci je lubią i często jedzą ich za mało. Za sprawą śniadaniowych babeczek znaleźliśmy doskonały sposób na dostarczenie organizmowi jednej porcji warzyw. Babeczki są znakomite i niezwykle proste w wykonaniu, stanowią doskonałą alternatywę do zwykłych kanapek. Do ich wykonania potrzebowaliśmy pełnoziarnistego chleba tostowego, wędliny drobiowej, żółtego sera, jajka i oczywiście warzyw: papryki, cukinii, pomidorka i szczypiorku. I jeszcze foremek  muffinkowych lub kokilek do zapiekania. Babeczki wyszły palce lizać.







 Więcej zdjęć w galerii "Kuchnia..."

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz